Un ferit a l’accident entre un cotxe i un autocar aquest matí a la rotonda de Can Patalina

Instants després de l'accident. Foto: X.Menacho
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa el servei Català del Trànsit a aquesta emissora un conductor ha  resultat ferit greu aquest matí en un accident de trànsit  que s’ha produït pels volts de les 10 del matí, just a l’accés a la NII venint de la rotonda de Can Patalina (en direcció a St Genís).

Segons expliquen fonts policials, el vehicle, un pick up, hauria topat per darrera a un autocar amb matrícula estrangera. Fruit de l’accident el conductor del vehicle hauria patit diferents contusions i ha estat traslladat a un centre hospitalari. Segons Mossos i SCT  l’home hauria resultat ferit greu i traslladat a l’Hospital de Blanes, però d’altres fonts disminueixen la gravetat i parlen de trencament de tíbia i peroné.

Instants després de l'accident. Foto: X.Menacho
Instants després de l’accident. Foto: X.Menacho

Cap dels ocupants de l’autocar, tots ells joves, ha resultat ferit.

Han atès l’accident diferents unitats dels mossos, 2 ambulàncies del SEM i la Policia Local de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics