Gallart creu que el pacte de govern passarà factura a Iniciativa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actual portaveu de CiU a l’Ajuntament, Joan Gallart, enfila els seus últims 2 mesos com a màxim responsable del grup municipal dels nacionalistes. Ja ha anunciat que plega de la política activa i divendres va repassar a l’Assmptes Interns els últims anys de mandat. Aquests últims 4 anys, CiU, ha estat a l’oposició després de la patacada en les últimes eleccions. Una patacada que Gallart atribueix al pacte de govern en la legislatura anterior. Per això creu que a ICV-EUiA, li pot passar el mateix en aquests propers comicis, ja que considera que el PSC es “menja” els partits petits.

Justament Gallart explica que van refusar entrar al govern fa 4 anys per evitar un llast als qui, a partir d’ara, han de liderar el partit. En aquest sentit, Gallart assegura que el canvi de liderat es fa de forma no traumàtica.

El portaveu ha recordat també els mals moments dins la federació local quan Unió, arran de la patacada electoral, va escindir-se creant un nou partit, que s’ha diluït amb el temps.

Sobre els moments de tensió viscuts aquesta legislatura al plenari ha explicat que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí li agrada provocar i posar llenya al foc per tal “d’esvalotar el galliner”. Gallart creu que a vegades això provoca tensions com la que va derivar en el ple del mes de gener del 2014.

Sobre les obres engegades en els últims mesos al nostre municipi, el portaveu de CiU no considera que siguin electoralistes. Precisament Gallart, que va ser regidor d’obra pública en el mandat anterior, creu que Ciutat Jardí trigarà a ser recepcionada. Considera que és un monstre d’urbanització i que li costarà tenir tots els serveis en regla per ser recepcionada.

El portaveu nacionalista s’ha ofert com a mediador entre Policia Local i Ajuntament per buscar una solució al conflicte que s’hi viu i espera que aviat hi hagi predisposició per les dues parts per trobar una solució. Tot i que plega, Gallart ha assegurat haver-s’ho passat molt bé aquests 12 anys a la política local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics