Mal cap de setmana per al bàsquet palafollenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Només ha guanyat el cadet femení. El sènior masculí  va perdre a Sant Feliu. El resultat, 77 a 49, deixa l’equip local a la dotzena posició. Caldrà veure si se’n surten la propera jornada, que serà important ja que juguen contra el Castelló, que és 11è a només a un punt dels palafollencs.

El sots21 tampoc va poder amb l’Onyar, que va superar els locals. El resultat, 82 a 38. Els palafollencs són cuers i la propera setmana jugaran contra el Torroella, que es mantenen en una còmoda quarta posició.

El cadet masculí ha descansat, i el Mini va jugar a Badalona. En aquest cas contra el Círcol Catòlic, que va superar 65 a 15 l’equip de PLF. També són cuers a la taula de classificacions i tornaran a jugar a Badalona, però contra l’equip dels Salesians la propera jornada.

De fet, només el cadet femení ha obtingut una victòria aquest darrer cap de setmana. Van guanyar sense problemes el Salt, amb un resultat de 85 els locals a 32 els de Girona. L’equip palafollenc es manté doncs en aquesta sisena posició a l’espera de visitar, la setmana vinent el Montesori, que són desenes.

L’infantil femení s’ha quedat molt a prop de la victòria, en un partit contra el Fontajau, que va anotar un total de 69 punts, imposant-se per una diferència de tres a les de PLF. De moment són quartes a la taula i la setmana vinent jugaran a casa contra les cinquenes, el Bescanó, amb qui només mantenen un punt de distància.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics