L’Ajuntament  edita un nou llibret de resum de l’acció de govern dels últims 4 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La publicació, que porta per nom “Endreçant un poble”, s’ha repartit aquest passat cap de setmana casa per casa de PLF. La intenció del govern és explicar quines han estat les accions realitzades pel consistori en el mandat que ja acaba.  En l’escrit inicial, l’alcalde de PLF,Valentí Agustí, explica que el títol prové de la idea que un poble no acaba d’endreçar-se mai.

En aquesta introducció explica que el PSC va perdre la majoria en les últimes eleccions i que després d’incerteses, es va pactar amb Iniciativa. Assegura, però, que abans de pactar van haver de superar certes desavinences personals, però que des de llavors, afirma, no hi ha hagut més problemes

Sense anomenar-los, Agustí respon a ERC, i assegura que PLF no és un poble de postal, sinó “un poble de persones que aquí es fan ciutadans”. A partir d’aquí, el llibretes repassa les actuacions que s’han en els últims anys. Ho fa en 55 planes dividides per temàtiques o regidories com ara ensenyament, joventut, medi ambient, cultura, esport, parcs i jardins, sanitat, urbanisme, governació, promoció econòmica, solidaritat, serveis socials i festes.

En el comiat del llibret, l’alcalde assegura que l’Ajuntament ha aconseguit reduir la seva despesa mantenint tots els serveis municipals. També parla del futur econòmic de PLF. Assegura que ja es comença a denotar un cert revifament de l’activitat econòmica i afirma que les botigues outlet marquen un possible camí.

Aquest fulletó, del qual se n’han fet 4000 exemplars, ja ha generat les primeres crítiques de l’oposició. El nou cap de llista de CiU, Josep Maria Botella ha criticat que el nou fulletó no és un exercici de transparència, sinó de maquillatge de la veritat.

Ara fa 4 anys, el llibre que va editar llavors l’Ajuntament va ser “Més crisi, més serveis” i el d’ara fa vuit anys “Quan créixer no és engreixar-se”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics