La Fira Mercat del Ram de Tordera no tindrà acte d’inauguració

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A causa del decret de Dol oficialitzat per la Generalitat durant tres dies, se suspèn la celebració de recepcions i actes oficials organitzats per les pròpies administracions púbiques. D’aquesta manera, el consistori torderenc ha informat que la fira s’obrirà divendres, a les 16 h, segons estava previst, però en canvi no comptarà amb cap mena d’acte oficial d’inauguració.

A aquest acte hi havia d’assistir com a convidat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, però finalment no serà així. Normalment, un cop tallada la cinta, una comitiva passa a conèixer estand per estand, les propostes que s’ofereixen al recinte. A més a més, aquest recorregut també serveix per donar a conèixer als convidats la tasca de les diferents entitats i associacions municipals que participen a la mostra i que enguany sumen un total de 35. Aquest acte doncs, tampoc es podrà celebrar.

El que sí es manté són les activitats previstes al programa programades per col·lectius no institucionals, que es duran a terme amb normalitat i segons l’horari establert.

La part positiva és que aquesta setmana acaben les obres de la carretera BV-5121, la carretera de principal accés al recinte firal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics