Els horts urbans, a partir del maig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir es va fer una reunió informativa a la sala de plens municipal per tal de donar a coneixer quin serà el funcionament d’aquests horts i els terminis cprevistos per la seva posada en marxa.

En aquest sentit, en el seu dia van demanar accedir als horts urbans un centenar de persones que a partir del proper 10 d’abril podran entrar una instància sol.licitant formalment optar a un d’aquests 55 horts previstos. A la instància han de fer constar a quina de les 2 modalitat volen optar; o als horts socials o als horts de lloguer.

Els socials estan destinats a famílies amb pocs recursos i que compleixin tot un seguit de requisits, que han d’acreditar quan entrin la instància. En canvi els de lloguer són lliures i estaran subjectes al pagament d’uns 50€ anuals. Ho ha explicat el regidor de Pagesia i Medi Ambient, Juan Andrés Osorio,

Si els sol.licitants superen el nombre d’horts ofertats, la previsió és fer un sorteig abans del maig per tal d’adjudicar-los. Osorio calcula que a principis de maig es podrien, doncs, lliurar els horts als adjudicataris.

Aquests primers 55 horts estan situats a la zona de St Genís, però el consistori espera poder engegar en breu una segona fase, prop del parc fluvial de la Tordera. Una segona fase que està pendent de l’acceptació de la primera, i d’una subvenció que ajudi a desplegar-la.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics