Malgrat valorarà i analitzarà la seguretat a la població en un acte obert

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha convocat per demà una nova Junta Local de Seguretat oberta a la ciutadania. La sessió, vol debatre entorn a la seguretat pública a la localitat.

Tot just fa unes setmanes es va fer la junta local de seguretat a la localitat on es va presentar les dades conjuntes de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guardia Civil. Ara es vol exposar aquestes dades i analitzar-les amb ciutadans i entitats locals.

La sessió, que començarà a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural, comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Conxita Campoy, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, l’inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, i els caps de les comissaries d’Arenys i Pineda dels Mossos d’Esquadra.

Les juntes locals de seguretat, que es fan a cada municipi almenys un cop a l’any, pretenen analitzar l’evolució dels fets delictius i valorar les polítiques de seguretat a desenvolupar als pobles a nivell local.

És a partir d’aquestes reunions, habitualment tancades al públic, que es determinen les polítiques de seguretat, i elaboraren i aproven els diferents plans de seguretat local, els plans d’actuació específics, els plans d’emergències i els plans o les mesures de seguretat viària.

A Malgrat es vol portar aquest debat també a la ciutadania per a que coneguin la realitat i les polítiques desenvolupada. Tot i això els ciutadans no tenen vot alhora de decidir aquestes politiques a desenvolupar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics