URGENT

Malgrat valorarà i analitzarà la seguretat a la població en un acte obert

Compartiu aquesta història

El consistori ha convocat per demà una nova Junta Local de Seguretat oberta a la ciutadania. La sessió, vol debatre entorn a la seguretat pública a la localitat.

Tot just fa unes setmanes es va fer la junta local de seguretat a la localitat on es va presentar les dades conjuntes de Policia Local, Mossos d’Esquadra i Guardia Civil. Ara es vol exposar aquestes dades i analitzar-les amb ciutadans i entitats locals.

La sessió, que començarà a 2/4 de 8 del vespre al Centre Cultural, comptarà amb l’assistència de l’alcaldessa, Conxita Campoy, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, l’inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, i els caps de les comissaries d’Arenys i Pineda dels Mossos d’Esquadra.

Les juntes locals de seguretat, que es fan a cada municipi almenys un cop a l’any, pretenen analitzar l’evolució dels fets delictius i valorar les polítiques de seguretat a desenvolupar als pobles a nivell local.

És a partir d’aquestes reunions, habitualment tancades al públic, que es determinen les polítiques de seguretat, i elaboraren i aproven els diferents plans de seguretat local, els plans d’actuació específics, els plans d’emergències i els plans o les mesures de seguretat viària.

A Malgrat es vol portar aquest debat també a la ciutadania per a que coneguin la realitat i les polítiques desenvolupada. Tot i això els ciutadans no tenen vot alhora de decidir aquestes politiques a desenvolupar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics