Almenys 6 maresmencs entre les víctimes de l’accident d’avió a França

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De mica en mica es van coneixen més dades dels passatgers que ahir viatjaven a l’avió accidentat als Alps francesos.

La majoria de viatgers de l’Airbus accidentat  eren de nacionalitat alemanya i espanyola. Segons les primeres informacions, fins a 51 persones serien de nacionalitat espanyola, tot i que encara falta acabar de confirmar aquesta dada.

Entre les víctimes hi hauria fins a 6 maresmencs. Es tractaria de 4 treballadors de l’empresa Nutrisport, d’Argentona, dedicada als suplements alimentaris per a esportistes. Tots 4 serien veïns de Mataró segons informen emissores locals.

Serien el gerent de l’empresa, el seu fill, el seu nebot  i l’encarregat de la companyia  que volaven a Alemanya per assistir a una fira alimentària a Colonia. L’Ajuntament d’Argentona, on es troba l’empresa, ha enviat a policies locals, un equip mèdic i psicològic fins la nau industrial de l’empresa, on treballen més de 100 empleats.

Entre els passatgers també hi hauria una veïna de Premià. Es tracta d’una treballadora d’un taller d’equipament tècnic per a empreses alimentàries de Vilassar de Dalt que es dirigia a la fira de Colonia. També hi havia un veí de Tiana,  el vicepresident de la companyia Kao Corporation. Una empresa, amb seu a Barbarà del Vallès,  que també hauria perdut un altre treballador en el sinistre.

A l’avió sinistrat, de la companyia de baix cost GermanWings, filial de Lufthansa, cobria la ruta BCN-Dusseldorf amb 150 persones a bord; 144 passatgers i 6 tripulats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics