URGENT

Iniciativa i Podem presentaran candidatura conjunta a Tordera

Compartiu aquesta història

Les dues formacions han acordat anat plegades als propers comicis electorals del mes de Maig.

Els ecosocialistes i Podem van entrar en contacte  fa unes setmanes i han decidit unir esforços a nivell local seguint el model ja instaurat a Barcelona, amb Ada Colau com a candidata. De fet també adopten el nom de la coalició i la candidatura es dirà Tordera en Comú, ja que consideren que la marca electoral transmet la voluntat de fer participar a la ciutadania en el dia a dia de la localitat.

La coalició defensa una política d’esquerres i participativa ja que volen convertir l’ajuntament en un eina per la ciutadania.

Salvador Giralt, portaveu de Podem, serà el candidat a l’alcaldia de la coalició, tot i que passats 2 anys, existeix la possibilitat de canviar de cap de llista.

Totes les decisions de la coalició hauran de ser ratificades per les assemblees dels dos partits que la formen.

Ara com ara Tordera en Comú està elaborant el seu  programa electoral i elaborant la llista definitiva de la candidatura. De moment ja han avançat a Ràdio Tordera que demanaran una auditoria per saber l’estat real de les arques municipal.

La presentació oficial de la candidatura Tordera en comú i del seu candidat es durà a terme de la fira mercat del Ram que comença demà.

La unió de Podem i ICV-EUiA s’ha donat en alguns municipis. En el cas de Blanes o PLF no s’ha arribat a cap acord. A Blanes Podem s’ha unit amb d’altres actors polítics i a PLF no es presentaran als comicis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics