Malgrat de Mar tornarà a tenir pubilla després de 37 anys

Foto: Arxiu Municipal de Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament té previst iniciar el proper mes d’abril una campanya per engrescar els joves d’entre 16 i 22 anys a presentar-se com a candidat a pubilla i hereu. Per ara estan buscant la manera més efectiva d’arribar al major nombre de noies i nois del municipi, per tal que coneguin el món del pubillatge i vulguin participar-hi.

Flora Velasco, ara veïna de Tordera, va ser la darrera malgratenca que va portar la banda. Tot apunta que aquest 2015 serà l’últim any que podrà lluir aquest títol. Ella mateixa recordava molt positivament el seu any com a pubilla. La Flora i les dues dames d’honor estan assistint a les reunions de preparació d’aquest acte, per aportar idees i en general, ajudar, a preparar aquest esdeveniment. Ha considerat molt oportuna la necessitat de recuperar les tradicions.

A més a més també s’incorporarà la figura de l’hereu. Els nois i noies interessats han d’enviar una carta de presentació i una fotografia a la regidoria de cultura de l’ajuntament de Malgrat. Es podran presentar candidatures fins el 31 de maig. Les votacions per triar el nom de la pubilla i l’hereu de Malgrat de Mar 2015 es portaran  a terme la darrera quinzena del mes de juny. La idea és que les votacions es puguin fer a través de la web municipal i també als diferents comerços del poble, on hi haurà dipositades unes urnes.

L’acte de proclamació de la pubilla i l’hereu de Malgrat es farà el 14 d’agost, dins els actes de la festa major de Sant Roc. La Regidoria de Cultura ha explicat que en aquest acte hi participaran pubilles i hereus de tot Catalunya, i que serà presentat per la pubilla del Maresme, i representant de Palafolls, Cristina Riera, i l’hereu del Maresme, Arnau Akhtar d’Arenys de Mar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics