L’exposició de cartells de l’English Day de Tordera es pot veure fins dissabte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb l’objectiu és fer visible a la comunitat educativa el treball que es fa amb l’anglès a les aules d’aquests centres durant tot el curs, s’ha organitzat diverses activitats al voltant d’aquest idioma. Una d’elles, el concurs de cartells que ha preparat la Biblioteca. Els cartells concursants es poden veure fins demà a la sala d’exposicions.

Tordera vol potenciar l’anglès entre els nens del municipi a través de les escoles i la biblioteca. Ho fan a través del programa “English Day”, activitat que ve coordinada des del pla de formació del professorat de la zona del departament d’ensenyament. Sílvia Anfronts ha explicat que la guanyadora del concurs és una nena de l’escola Serra de Miralles.

La idea del projecte és aquesta: els diferents cursos dels centres educatius es reserven un espai horari amb unes activitats on l’anglès és protagonista. A final de curs, es difondran i compartiran les experiències amb la resta de centres de la zona que també l’han celebrat.

Les activitats que s’han fet són diverses i han comptat amb la participació de tots els alumnes dels centres. Alguns d’ells a més han tingut també amb la col·laboració dels alumnes d’Eso i Batxillerat de l’institut Lluís Companys que tenen un bon domini de l’idioma.

La Biblioteca de Tordera, que ha participat activament d’aquest projecte ha fet també dues sessions de l’hora del conte, però en aquest cas, en anglès.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics