URGENT

Alemany considera que el PSC s’apropia de tot el que es fa a PLF

Compartiu aquesta història

El líder d’Esquerra a PLF va ser entrevistat divendres a l’Assumptes Interns. El republicà va criticar la publicació “Endreçant un poble” amb la que el gpovern municipal ha fet balanç als últims anys de mandat. Segons Francesc Alemany, el llibret només mostra una visió de la gestió, sense que l’oposició hagi  pogut expressar també la seva visió. Creu que el llibre, repartit casa per casa, manipula la realitat.

Segons el portaveu d’ERC, els socialistes mostren en el llibret un dels vicis de governar durant tants anys. I és que Alemany considera que el PSC s’apropia de tot el que es fa a PLF i considera que el poble és seu.

Alemany considera que la base de la democràcia és l’alternança, pel que considera una anomalia democràtica el fet que el PSC hagi governat 32 anys seguits al nostre municipi, ja que considera que s’agafen  vicis, i creu que cal corregir-ho.

Per tot plegat el republicà creu que s’ha de limitar a 3 el nombre de mandats a governar.

Entorn a l’actualitat, Alemany és partidari de permetre la processó religiosa a St Lluís evitant, però, la participació dels legionaris.

En aquest sentit afirma que és incomparable aquesta desfilada de legionaris amb la marxa de torxes per la independència que es fa al setembre.

El candidat republicà va criticar el projecte dels Horts urbans, bàsicament per iniciar-los en periode electoral, per l’indret triat a St Genís i per usar uns terrenys privats , tenint-ne de públics per poder fer-los al centre. També creu que no és coincidència que en aquests mesos s’iniciin tantes obres al poble i apunta a un interès electoral.

El republicà afirma que el govern ha mantingut un tracte preferencial pel centre deixant de banda als barris i urbanitzacions, i va defensar la seva intenció de destinar una part dels pressupostos  per a que la gent decideixi a què destinar-ho. Sobre els problemes amb la policia, aposta pel diàleg i per l’acostament de posicions sense que hi hagi vencedors ni vençuts.

Alemany va presentar-se com alternativa a Valentí Agustí i al PSC, amb qui veu difícil poder pactar passades les eleccions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics