Blanes amplia la promoció dels productes de pastisseria de Setmana Santa als visitants estrangers

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

S’han editat 10.000 díptics en anglès, francès, català i castellà amb l’objectiu de donar valor a les creacions artesanals més representatives, a l’hora que es fa difusió dels actes d’aquestes festes i s’organitzen activitats per a la canalla. L’Ajuntament de Blanes i el sector dels pastissers i flequers del municipi  han tornat a unir esforços per tercer any consecutiu i han impulsat una campanya de promoció per donar a conèixer i valoritzar els productes artesanals que es fan a la vila en motiu d’aquestes festes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics