Santi Vila reitera que la concessió de la C32 al Maresme acaba el 2021 i que el govern no preveu allargar-la

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El titular de Territori ha especificat que els treballs al corredor del Maresme han d’induir en més trànsit a la via i així finançar-ne el cost. La Plataforma Preservem el Maresme fa uns dies mostrava la seva indignació davant la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat d’un nou conveni entre l’Organisme i Abertis. Amb aquest s’estableix que l’empresa farà l’allargament de l’autopista de Tordera fins a Lloret i que una possible compensació seria allargar la concessió de la C-32 a Abertis més enllà del 2021.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics