Conveni per dinamitzar els polígons industrials del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La setmana passada es va signar un conveni de col·laboració entre ajuntaments, entitats veïnals i associacions empresarials per  tirar endavant el projecte Polígons d’Activitat Econòmica del Maresme amb l’objectiu de dinamitzar-los i així aconseguir atraure inversió a la comarca.

PoligonFins a 12 ajuntaments, entre ells el de Pineda, Tordera i Sta Susanna,  el Consell Comarcal i tres entitats han promogut aquesta signatura que vol buscar, plegats, solucions per dinamitzar l’economia del Maresme.

La signatura, que s’ha formalitzat a Llavaneres ha comptat amb l’assistència de la gran majoria d’alcaldes i alcaldesses que donen suport a la iniciativa. També hi han assistit regidors i tècnics dels diferents consistoris, així com representants de la resta d’entitats signants.

Tots ells s’han felicitat per la iniciativa i s’han mostrat il·lusionats en tirar endavant aquest projecte.  Asseguren que els polígons són el factor clau per al desenvolupament econòmic, i coincideixen a apostar per la indústria com a camí per sortir de la crisi.

És per això que consideren necessari unir esforços per  unificar i impulsar una estratègia comuna de comarca.

Aquesta iniciativa neix d’un primer acord de l’any 2012 entre l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la Federació d’Associacions i Gremis empresaris del Maresme, al qual s´hi van afegir els ajuntaments de Canet i Pineda, i a poc a poc també associacions d’Empresaris, el Consell Comarcal del Maresme fins arribar a la 12a d’entitats i consistoris actuals.

El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa ha qualificat el projecte de “peça clau” per trobar solucions davant situacions problemàtiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics