URGENT

Un foc destrueix una casa a Blanes

Compartiu aquesta història

Les flames no van causar danys personals, però si va calcinar l’immoble situat als afores de Blanes, prop del barri de la Plantera.

L’avís de l’incendi s’ha donat a quarts de 12 de la nit, i va mobilitzar tres patrulles de la Policia Local, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, 1 dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

El foc ha deixat molt malmès l’immoble en el que, segons l’Ajuntament de Blanes, no hi vivia ningú, tot i que possiblement podria estar ocupat per almenys dues persones, ja que s’han trobat indicis que hi vivia de forma irregular almenys 2 persones. En tot cas les flames, que es van estingir cap a les 2 de la matinada,  no han provocat ferits.

Segons un comunicat de l’Ajuntament de Blanes, una bombona de butà que hi havia a l’interior de la casa ha complicat les tasques d’extinció de l’incendi, ja que podia provocar una explosió.

Les posteriors investigacions a les restes de l’habitatge sinistrat hauran de determinar quines poden haver estat les causes que van originar l’espectacular incendi de divendres a la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics