El PP de Palafolls tanca el cicle de trobades territorials amb els veïns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una trentena de persones van participar aquest dissabte, a l’acte de precampanya del Partit Popular, celebrat al Cim de Miralles.

L’alcaldable del PP a PLF, Oscar Bermán, va fer d’aquesta manera la seva presentació davant els veïns de Ciutat Jardí i Sant Genís. A més a més, va parlar dels eixos principals que conformen el full de ruta del seu partit i sobre els que volen treballar a PLF durant els propers 4 anys.

En aquest sentit, ha apuntat que la seva principal preocupació és la taxa d’atur, i les mesures que volen emprendre respecte aquesta problemàtica. Ha parlat d’un sistema d’ajudes encarat als ciutadans amb problemes de vivenda o de feina. Segons el popular, la gent gran i la gent jove són els dos sectors de població en que centraran la seva atenció, especialment, durant la campanya electoral.

Bermán ha explicat que amb aquestes reunions volen escoltar els problemes i les queixes dels veïns, per tal de preparar el seu programa electoral.

Bermán va fer un balanç del mandat que s’acaba aquest mes de maig i de la seva relació amb l’equip de govern. Va lamentar que la col·laboració amb PSC i ICV-EUiA no hagi estat possible.

Els populars ja han organitzat reunions d’aquesta mena a Mas Carbó, Mas Reixach, Sant Lluís i Sant Genís. També afirmen haver-se reunit amb diverses entitats municipals i amb els centres educatius de PLF i han engegat també una enquesta de cara a la població en general.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics