L’amateur guanya  i posa marxa directe a l’ascens de categoria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip s’ha imposat per 0 a 2 a la Unió Girona, amb gols de Nil i Manel. 21a victòria en 26 jornades; uns registres de gran equip que els manté com a líders de la classificació des de la jornada 2. Ara tenen 66 punts, a 7 del segon classificat el Tossa, que aquest cap de setmana ha encadenat la seva 13a victòria.

Falten 8 jornades pel final de la temporada  i l’equip ja té més a prop l’ascens de categoria. Els palafollencs no són els més golejadors, han marcat 56 gols, però sí són de lluny els qui mantenen la seva portaria més infranquejable. Només ha rebut 11 gols en 26 jornades. El segon equip menys golejat ha rebut 21 gols.

La propera jornada, passada la setmana santa, jugaran contra el St Hilari, que estan en zona de descens.

L’infantil no ha jugat aquest cap de setmana. El seu partit contra el Farners s’ha ajornar. Són 12s i la propera jornada jugaran contra el Cuatro Vientos que són 10s amb 3 punts més que els palafollencs.

El cadet ho tenia molt difícil. Jugava a casa del líder i tot i que al minut 8 els palafollencs guanyaven per 1 a 2, en sols 15 minuts el líder va capgirar el marcador i les sensacions marcant 6 gols. Així al minut 38 de la primera part el resultat ja era el definitiu; 8 a 2. Els dos gols del PLF els va marcar Ayoub, màxim anotador dels palafollencs. Aquesta propera jornada jugaran a casa contra el St. Feliu de Guíxols, que són 7s.

L’aleví sí va poder superar al Silenc per 1 a 2 amb gols de Marc i Óscar. Després de les festes jugaran contra el Vilobí.

 

Foto de Gol.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics