Un cotxe s’estampa contra un Skate Park a Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest migdia, un cotxe de la marca Mercedes ha perdut el control a la carretera que passa per danvant del veïnat de Sant Pere i s’ha precipitat fins a l’interior de l’skate parc que hi ha al costat. En aquell moment no hi havia cap nen jugant a la zona i el cotxe ha acabat impactant contra un dels elements que utilitzen els patinadors. Segons fonts municipals, en l’accident s’han vist implicats dos vehicles que venien de la rotonda de Can Bartolí en direcció Hostalric. El Mercedes ha sortit de la via, perquè quan volia avançar l’altre cotxe, aquest ha volgut girar a l’esquerra. El conductor ha resultat ferit lleu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics