Les entitats de PLF es preparen per acollir la Festa petita

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Arriba la setmana Santa i amb ella, la festa petita del nostre municipi. Per tercer any consecutiu, Palafolls acull de nou el format de “festa de les entitats” per celebrar la festa petita del municipi. Enguany la programació se centrarà en un conjunt d’activitats programades dissabte a la tarda i diumenge al llarg del dia. El tret de sortida el donarà la Colla Gegantera, que ha preparat tallers per la mainada a partir de les 4, com explica la regidora de cultura Dolors Agüera.

A les sis de la tarda aproximadament, quan acabin els tallers, es donarà el relleu a la cobla de PLF, que oferirà una audició de sardanes i mitja hora més tard, com avançàvem en altres informatius, faran presència les bèsties de la colla de diables del nostre municipi amb la plantada, que també es farà la gespa. A continuació, aproximadament a les 8 del vespre es donarà inicia a la tabalada i la cercavila, que acabarà al Fòrum Palatiolo després de passar pels carrers del centre.

Arribats a diumenge, els actes comencen ja al matí, concretament a dos quarts de 12 amb una nova cercavila, però en aquest cas dels gegants. La sortida serà a la gespa i després de fer el recorregut pel poble, s’arribarà  a la plaça de l’ajuntament. Un cop a la plaça,  els castellers de l’Alt Maresme faran una exhibició de castells, ja que és un emplaçament que els va molt bé, segons ha explicat la regidora. La de la festa petita de PLF serà una de les primeres de la nova temporada de la colla de l’alt Maresme, que va començar aquest mes de març.

Per acabar, la mateixa nit de diumenge hi haurà concert amb diversos grups locals i discoteca jove a partir de dos quarts de 10 a la plaça de Poppi.

Aquest és el tercer any que l’ajuntament de PLF i la Comissió d’entitats treballen conjuntament per fer possible la festa petita. Ambdós veuen en aquesta tipologia una manera d’implicar la participació ciutadana en aquesta celebració, la qual sempre coincideix amb el cap de setmana de setmana santa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics