El sector hoteler espera una ocupació entorn d’un 80% aquesta Setmana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els hotels i apartaments turístics de les comarques de la regió metropolitana de Barcelona esperen una ocupació turística superior al 70% i entorn al 80% durant aquesta setmana festiva. En els municipis turístics, com ara Malgrat, ja es troben en marxa la majoria de serveis, botigues i hotels. A Mlagrat és evident només passejant pel passeig marítim, que fa 10 dies estaba desert i que ara ja comença a denotyar activitat turística. De fet Malgrat ja ha posat en marxa l’oficina de Turisme de la localitat, a la plaça de l’ancora.

Els hotels de la ciutat de Barcelona preveuen una ocupació superior al 70% durant les vacances de Setmana Santa, però amb puntes d’ocupació per sobre del 80% entre demà dijous i diumenge. Els apartaments turístics de la capital també registraran una ocupació que fregarà el 80% durant aquestes vacances. A la resta de la costa barcelonina, els hotelers preveuen una ocupació de gairebé el 100% a Sitges, mentre que la demanda podria arribar al 80% als establiments propers a les platges del Maresme, com ara a Malgrat, Sta Susanna o Calella.

A Malgrat estan oberts la majoria de càmpings i hotels. Alguns ja no tancaran fins la tardor i d’altres, un cop acabi la setmana Santa, tornaran a tancar fins al maig.

Actualment Malgrat supera les 7500 places hoteleres entre els 19 hotels i aparthotels del municipi. Pel que fa als càmpings, la localitat compta amb 7200 places en 11 establiments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics