La festa petita de PLF acull el segon concert del cicle Singulars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa tot just 15 dies Gerard Quintana i Xarim Aresté van donar el tret de sortida a aquest nou festival, que vol oferir a la gent de PLF i als veïns d’altres municipis la possibilitat de gaudir d’un nou format de concerts, que es caracteritzen bàsicament, per la proximitat que ofereixen amb l’artista. Un dels organitzadors del cicle, Xavi Sitjà, ha explicat que el nom de Singulars defineix l’essència mateixa del projecte, de portar noves promeses musicals de l’escena  actual.

Aquest cap de setmana, concretament dissabte, i en el marc dels actes de celebració de la festa petita del nostre municipi, els integrants de l’associació Bang Cultura han convidat el cantautor Ian Sala, un dels finalistes del concurs de maquetes que anualment celebra la revista Enderrock, el Sona 9 i el grup de pop Illa Carolina. Sala és de formació autodidacta i destaca el to folk-country de la seva música.

Illa Carolina és una banda vallesana que ha publicat recentment el seu segon disc Bengala. Un disc on no falten ni els cops de guitarra contundents ni els paisatges més delicats.

La voluntat del festival és, per altra banda, que la gent descobreixi noves propostes musicals des d’una nova perspectiva, com és aquesta familiaritat entre artista i espectador, ideal per iniciar els nens en el món artístic.

Els interessats en assistir com a públic hauran de reservar les entrades a través del telèfon mòbil 678 30 40 30 ja que l’edifici on es compraven inicialment, el MID està tancat. El preu es de 7 euros.

Pensats per a un màxim de 220 persones, els concerts duen a terme al casal de l’avi del centre, cada dues setmanes.

Però les propostes musicals per la festa petita de PLF no s’acaben aquí, sinó que també comptaran amb la participació de la Cobla, que farà una audició de sardanes a la gespa de la Plaça Joaquim Ruyra, dissabte a les 6 de la tarda.

I diumenge al vespre, l’àrea de joventut ha promogut la disco jove, amb música variada i de tots els temps per gaudir amb els amics, a partir de les 21.30, a la plaça de Poppi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics