La Festa Petita es tanca amb bona participació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

IMG_1826Sobretot en les activitats més participatives com ara les cercaviles i la trobada castellera.

Dissabte la cercavila dels Diables va aconseguir mobilitzar a molta gent, sobretot joves, però l’endemà al migdia, amb la cercavila dels gegants de PLF i les colles convidades i amb l’actuació castellera dels Maduixots a la Plaça Major van concentrar molta gent, sobretot famílies.

Els castellers han obert i tancat la seva actuació amb dos pilars construïts per castellers del nostre municipi. També es van fer un 3d6, un 4d6 amb i sense agulles i dos intents d’un 2d6. La propera actuiació dels castellers de l’Alt Maresme serà a Tordera el proper dia 25.

Pel que fa a les activitats musicals, van ser menys concorregudes. Tot i això una 50a de persones van veure en directe el 2n concert del Singulars al casal de l’Avi amb Illa Carolina i Ian Sala.

El tercer concert del Singulars serà el dissabte dia 18 amb Albert Oliva i Joan Masdeu, líder de la banda Whiskins.

També bona acceptació va tenir la festa musical de diumenge a la nit a la plaça de Poppi tot i que les nits d’aquesta setmana Santa han estat més aviat fresques cosa que ha privat d’una major presència de participants en activitats com la festa dels 80 i els concerts de diumenge.

L’audició de sardanes de la cobla de PLF, de dissabte a la tarda, va comptar amb forta presència de públic i de balladors a la gespa de Joaquim Ruyra.

De tota manera, i a falta de fer la valoració oficial de les entitats, els organitzadors s’han mostrat satisfets amb les activitats i la resposta dels ciutadans de PLF. Des de fa 3 anys, la festa petita es munta a través de les activitats de les mateixes entitats locals, cosa que permet un gran estalvi i una major implicació i resposta de la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics