Xerrada sobre seguretat per a veïns d’urbanitzacions i cases aïllades

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dissabte es va fer al Cim Miralles de Ciutat Jardí una nova xerrada sobre seguretat. En aquest cas la trobada, dirigida a veïns de St. Genís i de les urbanitzacions properes com Ciutat Jardí, Mas Reixach i Mas Carbó, volia aprofundir en els principals consells de seguretat per a persones que viuen en urbanitzacions, cases aïllades o allunyades de nuclis urbans.

La trobada va reunir més d’una 20a de veïns que van estar atents a les explicacions d’un caporal de la policia local entorn a les mesures de seguretat que es recomana disposar en aquest tipus d’immobles ja sigui per evitar robatoris o també ocupacions. Cal tenir present que moltes de les cases de les urbanitzacions són 2a residències i corren el risc de ser tant robades o ocupades quan els seus propietaris estan absents.

La Xerrada, també es fa fer pinzellades a la seguretat a l’interior del domicili, garatges, quan els veïns marxen de vacances, com altres consells de seguretat personals, com per exemple evitar estafes, com actuar en operacions amb caixers automàtics, o la circulació dels vehicles, la venta de loteria o el canvi de bitllets falsejats.

Entre les recomanacions bàsiques hi ha la instal.lació d’una alarma i que estigui connectada sempre, tant quan no hi hagi ningú a la casa, com quan els habitants estiguin dormint.

A banda de la xerrada els veïns també van poder fer preguntes a l’agent que feia l’explicació.

Aquesta és la 3a xerrada de seguretat que s’ha fet en l’últim mes; les altres dues, més centrades en la seguretat de la gent gran, es van fer al casal de l’avi del centre i de St Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics