Podem de Malgrat comença a buscar 500 signatures per presentar-se a les eleccions municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La formació es presentarà als comicis sota el nom de “Si se puede Malgrat” i com a Agrupació d’Electors. Això els obliga a recollir 500 signatures com a aval per poder presentar-se als comicis del maig.

Fa uns dies que la formació ha començat a recollir els suports. Ho fan recollint signatures a peu de carrer, amb membres de l’entitat i també en establiments locals, però també aprofiten internet per tal de trobar possibles signants.

Ara com ara els partits tenen fins el dia 20 d’abril per presentar les candidatures, però “Si se puede Malgrat” vol tenir totes les signatures la propera setmana i presentar la seva candidatura i la seva llista.

Per donar-se a conèixer i per recollir suports la formació ha organitzat diferents activitats públiques com una xocolatada aquest cap de setmana passat.

Podem, com a partit, no concorrerà a les eleccions municipals, i les seccions locals que ho vulguin poden fer-ho però sense el paraigües de Podem. Això ha fet que a moltes poblacions, Podem hagi adoptat la fórmula d’Agrupació d’Electors, com a Malgrat o bé unint-se a d’altres formacions com a Blanes, Tordera o BCN.

Durant la presentació de la formació a Malgrat, el mes de febrer, Podemos es va comprometre a consultar a la població totes les grans inversions del consistori com les afectacions urbanístiques o les grans infrastructures. Quedarien fora d’aquesta consultes, totes les inversions o despeses “de sentit comú”.

En aquest sentit es van comprometre també a tirar de la manta per veure l’estat del poble i a empoderar als ciutadans per que s’impliquin en el futur del seu poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics