URGENT

ERC fa pública la seva llista electoral amb 13 cares noves

Compartiu aquesta història

Els republicans són els primers en fer pública la seva llista electoral amb la que concorreran a les eleccions del mes de maig.

Són un total de 23 persones de diferents edats i veïns de  diferents barris, urbanitzacions i zones del nostre poble. Els republicans mantenen els dos primers llocs de la llista respecte la de fa 4 anys. Així els actuals regidors a l’Ajuntament repeteixen posicions amb Francesc Alemany en el número 1 i Susanna Pla en el 2n lloc de la llista.

La majoria de la llista, però, són cares noves que es sumen a la candidatura per primera vegada. Tant és així que fins el número 9 no trobem a un candidat repetit de les últimes eleccions.

Els republicans destaquen que la seva llista, que té una mitjana de 41 anys, està formada per persones actives dins el teixit associatiu del nostre poble.

En aquest sentit, hi ha membres destacats d’associacions com Bang Cukltura, La Roda, l’ANC de PLF, la Penya Barcelonista, Vivelles, Gegants, casal d’Homes i també el president dels DiablesFolls.

A nivell professional, la candidatura d’ERC inclou una arquitecte tècnic, estudiants, un xofer, un geògraf, pagesos operaris d’empreses químiques i fins a 3 mestres de primària.

La candidatura té 10 homes i 13 dones i la gran majoria de membres, 17 dels 23, són persones independents, és a dir, que no militen al partit. Segons els republicans això demostra la voluntat de la formació d’integrar diferents sensibilitats i punts de vista.

Podeu Consultar la llista dels republicans al web de RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics