URGENT

La Diputació subvenciona 20 projectes a PLF amb prop de 120 mil €

Compartiu aquesta història

En total són 20 intervencions o projectes que rebran ajudes de l’ens provincial gràcies al catàleg de serveis del Pla Xarxa de Governs Locals. Són projectes de diferents àmbits i objectius.

La partida més gran, de poc més de 28.000€ està destinada al projecte de cooperació al desenvolupament que es duu a terme a San Isidro a Nicaragua. Es tracta d’un projecte que fa temps que s’està desenvolupant en aquest municipi i que consisteix en una doble actació. D’entrada en una ajuda a les noies embarassades amb un centre assistencial que cuida a les dones abans, durant i després del part. D’altra banda també es financia un menjador social destinat als nens sense recursos per evitar l’exclusió social, ja que a banda de menjar, també s’ofereix ensenyament als més petits. Aquests 28 mil €, però, són per als propers dos anys.

També destaca la partida de 14 mil€ per finançar polítiques d’igualtat i de ciutadania a través de les àrees de joventut i de Serveis socials o l’ajuda d’11 mil€ per fer tractaments de vegetació de les parcel·les públiques de Ciutat Jardí.

Aquest programa d’ajudes a la Diputació també donarà una empenta a la integració dels sistemes informàtics locals amb serveis supramunicipals,  com  el registre únic que agrupa els existents fins ara per interactuar amb l’administració, i subvencionarà activitats esportives; com la cursa popular i el cros, artístiques; com el festival Fisures que ja està en marxa i es durà a terme al juny.

Es destinaran 8.400€ a l’adequació del nou local per a les entitats locals, coneguda com  La Nau, i una partida de 2.800  per implantar mesures de gestió sostenible ambiental i econòmica, amb la finalitat de fer més eficients, energèticament parlant, alguns dels serveis del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics