La coral Palatiolo de PLF organitza un concert a St Genís amb la coral belga Cantus Vocum

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge es farà, a l’església de Sant Genís, un concert de les dues corals, la del nostre municipi i la convidada, que és un cor de cambra vingut des de Bèlgica. No hi haurà però la cantada conjunta que s’acostuma a fer en aquesta mena de trobades, ja que segons explica la organització, les dues corals tenen estils molt diferents i el poc temps que estaran junts dificulta que es pugui treballar algun tema de manera conjunta. Sara Lozano, directora de l’escola de Música i Dansa de PLF, ha donat més detalls sobre aquesta iniciativa, que és la primera vegada que la coral duu a terme al nostre municipi.

La voluntat és doncs seguir treballant en aquesta direcció, i no es descarta fins i tot, acabar organitzant un cicle de concerts amb diferents corals. Així doncs, la coral Palatiolo obrirà el concert del diumenge a Sant Genís, a les 6 de la tarda, amb tres peces tradicionals catalanes, entre les que hi haurà una havanera. Després es cedirà el protagonisme a la coral Cantus Vocum, que està formada per una vintena de persones, i que oferirà un concert a l’entorn emblemàtic de l’església de Sant Genís. Lozano ha destacat que la trobada també serveix per conèixer els membres d’aquesta coral i que volen potenciar aquest tipus d’esdeveniments.

Un altre dels projectes que té entre mans la coral Palatiolo de Palafolls és un concert conjunt amb una coral del poble de Tiana, que  si tot va bé, serà una realitat el proper mes de maig, en funció de com evolucionin els assajos que estan fent les dues formacions musicals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics