URGENT

La Generalitat respondrà els dubtes sobre la prolongació de l’autopista en un acte obert a Lloret

Compartiu aquesta història

Serà aquest vespre a les 8 a la sala polivalent de la biblioteca.

El propi consistori lloretenc, conscient de les opinions contraposades que hi ha entorn al projecte, ha fet una crida a tots els veïns perquè assisteixin a l’acte que duran a terme representants de la Generalitat i en el que es vol explicar i resoldre dubtes entorn el projecte de prolongació de l’autopista entre Blanes i Lloret.

Fa unes setmanes el conseller presentava el projecte i anunciava que les obres han de començar passat l’estiu. Ràpidament diferents entitats ecologistes i veïnals van mostrar el seu malestar pel traçat previst, per l’afectació medioambiental i també per una possible ampliació de la concessió de l’autopista del Maresme a Abertis.

Planol de l'actuació prevista, la descartada fins a Tossa o la ja executada fins a Blanes.
Planol de l’actuació prevista, la descartada fins a Tossa o la ja executada fins a Blanes.

Després de multiples manifestacions, xiulades, i trobades, l’Ajuntament de Lloret va demanar al Govern català que vingués a la vila a resoldre els dubtes de la ciutadania.

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, demana respectar tant els que estan a favor del projecte com els que hi estan en contra i anuncia que es podran fer preguntes als representants del govern.

Per la seva banda, l’ajuntament de Blanes va refusar en l’últim ple, consultar a la ciutadania sobre aquest projecte.

La reunió de Lloret es fa el dia abans que comenci el termini per presentar al·legacions al projecte de prolongació de l’autopista del Maresme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics