El ple d’avui aprovarà el projecte de construcció de la rotonda de St Lluís

Projecte de rotonda
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’una obra que permetrà l’entrada i sortida del barri pel carrer de St Lluís, cosa que permetrà millorar la mobilitat i la seguretat en aquest punt del municipi. L’obra compta amb el finançament principal  de la Diputació de BCN, que és la responsable de la via entre PLF i Malgrat. Els treballs preveuen ocupar part de l’actual aparcament del dofinari de PLF per tal de crear una rotonda en aquest punt d’accès al barri. L’aparcament, però, és propietat municipal. Avui el ple aprovarà l’ajuda de la diputació i el projecte executiu de  la rotonda. El govern pensava iniciar els treballs abans de les eleccions per acabar-la abans de la temportada alta d’estiu, quan el dofinari té més activitat. Si finalment s’aprova avui el projecte les obres podrien començar en sols 15 dies i comportarien un  canvi d’entrada al dofinari i parc aquàtic. Els cotxes hauràn d’accedir-hi per la rotonda i els autocars per un nou accès.

Projecte de rotonda
Projecte de rotonda

Seran 2 dels 12 punts de l’ordre del dia del plenari municipal, en el que també es preveuen altres punts d’urbanisme i d’altres sobre el pressupost i temes econòmics. Així per exemple es donarà compte de la devolució del cèntim sanitari i del  l’informe d’avaluació pressupostària o dels saldos dubtosos de cobrament a finals de l’any passat.

El ple acabarà amb el punt de precs i preguntes tant dels regidors com del públic assistent a la sala de plens. El ple començarà a les 8, com és habitual. Avui, però, el ple no serà transmès en directe per RP. En tot cas, el ple el podran escoltar el proper dilluns després de l’informatiu nit, pels volts de les 9 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics