El Maresme registra un 80% d’ocupació hotelera durant la Setmana Santa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nostra comarca lidera els valors màxims d’ocupació pel que fa als establiments ubicats a les comarques de costa, amb gairebé un 81% de les habitacions plenes.

En el global de les comarques barcelonines, la xifra es situa en un 60%.

L’ocupació en els establiments hotelers de la província a la primera part de la Setmana Santa, dies no festius ha registrat un creixement molt similar al dels dies festius, 3 punts respecte el 2014, i se situa en el 57%.

L’ocupació més alta dels dies laborables l’ha registrat la nostra comarca (66%), que de fet és la que té la concentració més significativa de places hoteleres de la província de Barcelona, amb  més de 32.000 places. En general, a la demarcació, durant els dies festius de la Setmana Santa, el nivell d’ocupació dels establiments hotelers  ha estat del 71%, superior al de l’any anterior, i la millor xifra dels últims quatre anys.

 

L’ocupació en els càmpings de la província (que formen les marques Paisatges Barcelona, Costa de Barcelona i Pirineus)  ha augmentat, i se situa pràcticament en un 70% en els dies festius i en un 53,2 els dies no festius. Els càmpings que formen part de la marca Costa de Barcelona-Maresme, és a dir de la nostra zona, han assolit una ocupació d’un 57%.

 

La Setmana Santa és un període clau pels càmpings, igual que pel turisme rural, ja que es veu més exposat a les inclemències meteorològiques (pluja, vent,..) que d’altres tipologies d’allotjament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics