Aquest cap de setmana arriba a Palafolls la III Fira Medieval La Plaça

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte i diumenge la plaça de Poppi es convertirà en un poblat medieval en la tercera edició de la fira organitzada per l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, l’Acep, amb el suport de l’ajuntament. Hi haurà parades de venta d’artesania i alimentació entre altres, i una programació de 8 espectacles familiars que començaran demà a 2/4 de 12. Segons ha explicat el president de l’ACEP, Francesc Tresserres, han procurat programar aquests espectacles en horaris diferents per evitar que els qui vulguin anar a la fira els dos dies els vegin repetits.

Així doncs faran acte de presència a PLF personatges carismàtics com el bufó cames llargues, el fruiter boig, el poeta enamorat, el sultà Al-Loro o Don Rodrigo de la Fuente. Algunes d’aquestes representacions estan pensades per dur a terme a l’escenari i d’altres que tenen un caràcter itinerant i que s’aniran fent pel recinte firal durant el dia. Tant dissabte com diumenge tancaran la fira dos espectacles de foc, a partir de les 9 del vespre. Dissabte es podrà veure “brases voladores” i diumenge un espectacle pirotècnic.

Tresserres ha destacat que des de l’ACEP es treballa amb molta empenta la promoció econòmica del municipi, amb la finalitat de donar a conèixer el nostre poble i el seu eix comercial, en aquest cas a través de les fires que preparen durant tot l’any.

La Fira medieval està pensada per tots els públics, però especialment per als més petits, que a banda els espectacles teatrals, podran veure un falconer que passejarà pel recinte amb els seus ocells, tallers infantils, passejada amb ponis i inflables medievals. La fira estarà oberta dissabte i diumenge de les 11 del matí a 9 de la nit a la plaça de Poppi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics