L’amateur guanya i amplia distàncies amb el segon classificat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nova victòria de l’equip d’en “Pai” Matas ja no és notícia. Estan imparable si aquesta setmana han tingut prou amb la primera part del partit per guanyar al St. Hilari per 3 a 0. Al minut 5 Massegú marcava el primer del locals, 10 minuts després Svetomir ampliava distàncies i al 43 Parera tancava el marcador.

3 punts més que consolida al PLF com a líder de la categoria en una jornada rodona, perquè el 2n classificat, el Tossa, punxava a Blanes perdent per 1 a 0. Això vol dir que la distància entre l’amateur i el Tossa és ja de 10 punts, a falta de 7 jornades per tancar la lliga.

El proper partit serà contra els 3s, el Blanes, que està a 11 punts del líder.

L’infantil ha guanyat aquesta setmana al Cuatro Vientos per 1 a 2. Els dos gols locals els van marcar  Guillem i Adrià als minuts 5 i 42. L’equip és 11è i la propera jornada rebran a l’equip més fort de la categoria, el Breda, que no ha perdut cap partit i només n’ha empatat1.

El cadet no va poder superar al St Feliu de Guíxols. Va perdre 0 a 1, pel que continua a la part baixa de la taula, penúltim amb 5 punts. La propera jornada jugaran a Lloret, contra els 7s classificats.

Acabem amb la victòria de l’Aleví PLF que va aconseguir remuntar un 1 a 3 contrari per acabar imposant-se per 4 a 3 en un agònic final de partit. Ara són8s i aquest cap de setmana jugaran contra els 9s, que són el Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics