Actes de protesta  a Lloret en contra de la prolongació de la C32

Facebook SOS Lloret
Facebook SOS Lloret
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La plataforma ecologista SOS Lloret ha reclamat de nou una moratòria del projecte que ha d’unir Blanes i Lloret allargant el traçat de l’actual autopista del Maresme. Ho ha fet aquest diumenge a la marxa de les ermites del Xino-Xano, una entitat cultural lloretenca, on, entre altres coses, s’ha simulat un peatge fer saber als participants de la caminada que el traçat de la futura ampliació de la carretera passarà per alguns llocs per on passava la marxa.

Membres de la organització reclamen que “la moratòria és necessària, ja que hi ha bona part de la població que està en contra del projecte”. També critiquen que el període d’al·legacions al traçat que s’ha obert  recentment des de la Generalitat “no serveix de res”, ja que el seu objectiu no és millorar el projecte actual, sinó aturar-lo perquè, afirmen, “suposaria la perdició definitiva del territori de Blanes i Lloret i la continuïtat d’un model territorial i de mobilitat obsolet i sense futur”.

La plataforma lloretenca vol que s’estudiïn les alternatives a la prolongació de l’autopista, ja que consideren que el traçat malmet massa el paratge natural del municipi. En aquest sentit, per millorar la mobilitat, el més principal, segons l’entitat, és desdoblar la GI-682 que uneix Lloret i Blanes; el segon pas seria la creació de la ronda de circumval·lació que travessi Lloret; i, finalment, millorar la C-63, la carretera que va  fins a Vidreres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics