Apronis celebra 30 anys de presència a PLF amb una exposició al MiD

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant tot aquest mes d’abril les parets de la sala  d’exposicions del MiD acullen una exposició retrospectiva de la tasca d’inserció social que desenvolupa la Fundació Aspronis a la nostra localitat. Ho fa focalitzant-la en el Centre de Pinya de Rosa, que l’any passat va celebrar el seu 30è aniversari a la nostra vila.

Es tracta d’un centre amb 8 places de centre de dia i 46 places de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat.

El Pinya de Rosa, que es troba a la Glorieta del Doctor Turner,  ofereix atenció diürna de rehabilitació i atenció assistencial a persones amb discapacitat intel·lectual i, com a residència, ofereix allotjament, manutenció i l’atenció especialitzada que cada usuari.

L’exposició de fotografies, inaugurada dissabte, vol explicar i donar constància de la tasca que ha fet aquest centre en els seus primers 30 anys al nostre municipi.

Ara com ara, l’entitat té com a principal projecte la construcció d’una nova residencia al nostre municipi, més gran i adaptada a les necessitats i noves tecnologies. L’ajuntament ja té a punt un terreny per cedir-li prop del camp de futbol, però la crisi ha aturat el projecte.

Aspronis és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de la comarca de la Selva i l’Alt Maresme.

L’entitat compta amb l’Associació Aspronis, que actua com a eina de conscienciació de la societat; la Fundació privada Aspronis que gestiona els serveis assistencials de l’entitat, i la Fundació Privada EL VILAR que ofereix serveis laborals i de formació prelaboral a les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’exposició, que es podrà visitar fins el 2 de maig, té com a objectiu mostrar en imatges la tasca desenvolupada al llarg dels anys a Palafolls i la comarca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics