Malestar al govern local pels Versots dels diables

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja abans de la Festa Major Petita el president dels DiablesFolls, Sergi Romero  insistia en la  necessitat de prendre’s els versots com una broma, ja que assegurava que la seva voluntat no era la de molestar ningú. Realment, però, el govern municipal s’ha mostrat molt molest pel contingut dels versots d’enguany. Es tracta de la lectura que els diables van fer durant la festa d’un seguit de versos crítics i corrussius sobre l’actualitat local.

A través d’aquests versots els diables han denunciat manca d’ajudes a les entitats o que el consistori s’aprofita d’elles per fer la Festa Petita. Diuen, a més,  que el consistori les menysté i critiquen el nou local de “La Nau”, a peu de la carretera de Blanes, on s’allotja l’hotel d’entitats, i parlen de “xanxullo”. També han criticat el cost, la funcionalitat i la ubicació de la nova caserna de Policia.

Entre les crítiques i bromes també asseguren que si vols mantenir un negoci a PLF has de portar pernils a l’Ajuntament.

Per aquestes i d’altres afirmacions fetes als versots el govern local va mostrar el seu malestar en l’últim ple municipal. L’alcalde , Valentí Agustí, va lamentar les crítiques i es va mostrar molt molest per algunes de les expressions dels versots. Tot i saber que és broma i que és tradició considera no tenen gràcia i que cal tenir més respecte cap al consistori i cap a les entitats que van ser criticades pels diables.

 

Alguns dels Versots d’Enguany

[row]

[one_fourth]

Arriba la Festa Major petita
però l’Ajuntament no inverteix gens ni mica.
S’aprofita de les pobres entitats
que reben subvencions a meitats.!

[/one_fourth]

[one_fourth]

De sobte ja no ens critiquen,
perquè ara ens necessiten.
Deixem de ser els dolents per un dia
per tornar a salvar el cul a l’alcaldia.

[/one_fourth]

[one_fourth]

Pasen y vean señores
el gran pueblo de los favores.
Si a la casa grande no llevas jamón,
tu negocio cerrará sin solución.

[/one_fourth]

[one_fourth]

Una nau gran i industrual
que les entitats havíem d’utilitzar
ple de merda municipal està.
Però no us enganyeu que tots sabem,
que els xanxullos hi són presents.

[/one_fourth]

[/row]

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics