URGENT

La Roda obre les inscripcions per participar al concurs “Lletra a lletra”

Compartiu aquesta història

L’entitat palafollenca està recollint les inscripcions per al concurs, que es farà el dia 25 d’abril, en les seves quatre modalitats, que coincideixen amb els cicles educatius: 3r i 4t de primària, 5è i 6è, i els dos cicles d’ESO. A més a més també hi haurà la modalitat d’adults, destinada a majors de 16 anys, després que l’any passat pares i mares que miraven el concurs van demanar de poder-hi participar.

Com a novetat, aquest any l’associació La Roda destinarà 1€ per cada persona que faci la inscripció al concurs a la família d’en Fran, ja que el mateix dia es fa la seva festa. Així ho han explicat Imma Bigas i Sonia González, membres de l’associació organitzadora La Roda.

A més a més, les escoles palafollenques estan duent a terme tallers de lletrejar per tal que els nens i nenes perdin la por i millorin la seva concentració i rapidesa mental, així com perquè s’acostumin a soportar la pressió.

L’organització recorda que els nens i nenes de Cicle Mitjà que hi participen no han de patir pels accents, ja que les paraules que es demanaran en aquesta categoria no en contenen.

Les preinscripcions s’estan duent a terme a les escoles de PLF i a l’Institut, però també es podran fer de el mateix dia del concurs, que serà el proper 25 d’abril. Les eliminatòries es van a l’interior del MiD, en diverses rondes, cadascuna d’elles amb 4 participants. La final la disputaran els quatre guanyadors de cada categoria a l’escenari que hi haurà a l’exterior, davant del públic.

L’associació recorda que la inscripció al concurs és gratuïta i que serà La Roda, com entitat, qui aportarà un € per cada persona inscrita a la causa d’en Fran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics