La Roda obre les inscripcions per participar al concurs “Lletra a lletra”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat palafollenca està recollint les inscripcions per al concurs, que es farà el dia 25 d’abril, en les seves quatre modalitats, que coincideixen amb els cicles educatius: 3r i 4t de primària, 5è i 6è, i els dos cicles d’ESO. A més a més també hi haurà la modalitat d’adults, destinada a majors de 16 anys, després que l’any passat pares i mares que miraven el concurs van demanar de poder-hi participar.

Com a novetat, aquest any l’associació La Roda destinarà 1€ per cada persona que faci la inscripció al concurs a la família d’en Fran, ja que el mateix dia es fa la seva festa. Així ho han explicat Imma Bigas i Sonia González, membres de l’associació organitzadora La Roda.

A més a més, les escoles palafollenques estan duent a terme tallers de lletrejar per tal que els nens i nenes perdin la por i millorin la seva concentració i rapidesa mental, així com perquè s’acostumin a soportar la pressió.

L’organització recorda que els nens i nenes de Cicle Mitjà que hi participen no han de patir pels accents, ja que les paraules que es demanaran en aquesta categoria no en contenen.

Les preinscripcions s’estan duent a terme a les escoles de PLF i a l’Institut, però també es podran fer de el mateix dia del concurs, que serà el proper 25 d’abril. Les eliminatòries es van a l’interior del MiD, en diverses rondes, cadascuna d’elles amb 4 participants. La final la disputaran els quatre guanyadors de cada categoria a l’escenari que hi haurà a l’exterior, davant del públic.

L’associació recorda que la inscripció al concurs és gratuïta i que serà La Roda, com entitat, qui aportarà un € per cada persona inscrita a la causa d’en Fran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics