Aquest cap de setmana arriba a Palafolls un nou concert del cicle Singulars

cartell del Singulars
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els protagonistes d’aquest tercer concert són Joan Masdéu, conegut per haver format part del conjunt català Whyskyn’s durant 17 anys i Alverd Oliva, guitarrista, cantant, compositor i intèrpret de les seves cançons.

El cicle, organitzat per l’associació Bang! Cultura, fa aquestes dues propostes musicals mantenint la voluntat d’unir en un mateix escenari les actuacions d’artistes consagrats del panorama musical català amb d’altres que estan començant a obrir-se pas en aquest camí. Així, Masedéu encaixa en el primer perfil, i farà la presentació del seu darrer disc “Dissabte”, el segon en solitari, que es va publicar l’any 2014. Ho ha explicat el membre de l’entitat Bang Cultura, Xavi Sitjà.

Alverd Oliva per la seva banda destaca per les seves incursions i produccions, i les seves col·laboracions amb diverses bandes de gironines, com ara el grup gossos, en el seu homenatge a Bob Marley.

10933907-802534639834774-3943803244630897614-n

Sitjà ha catalogat aquesta última proposta, la d’Alverd Oliva com a pop folk, en un estil molt similar al dels cantautors.

El preu de l’entrada per a aquest concert és de 7 euros, i la reserva es pot fer al MiD. La música d’aquests dos artistes començarà a sonar  a 2/4 d’11 al Casal de Palafolls, a la plaça Joaquim Ruyra.

Després del de dissabte només restarà un concert, amb les veus de la jove Laia Vehí i l’internacional Halldór Mar, que és un dels concerts que més interès ha generat, segons la organització, després del ple absolut de l’estrena del Singulars, amb Gerard Quinata i Xarim Aresté.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics