Recuperen una balena amb bec de Cuvier a les platges de Mataró

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Xarxa de Rescat de Fauna Marina va rebre dissabte passat l’avís que hi havia un cetaci de més de 3 metres encallat a la costa de Mataró. Degut que el lloc era de difícil accés i a l’estat de descomposició en què es trobava l’animal es va decidir que l’Ajuntament retiraria el cadàver per a fer-ne el tractament corresponent.

Es tracta d’un exemplar de bec de Cuvier un tipus de balena encara amb aspectes desconeguts com ara la seva reproducció. Tot i que s’han observat alguns exemplars vius en aigües de Catalunya, l’últim encallament d’un zifi a Catalunya va ser fa més de deu anys, per la qual cosa es tracta d’una dada important.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics