200 alumnes participen a la 2a Cantada Escolar de Malgrat en una doble actuació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Puntuals a les 11 del matí, 200 alumnes de 2n de primària dels diferents centres escolars de Malgrat han actuat  al Parc de Francesc Macià d’aquesta localitat veïna fent una cantada conjunta.

Tots ells han assajat en els últims mesos la cantata del Follet Valent i avui ha arribat el moment de posar-ho en comú en una doble actuació, una primera aquest matí, davant la resta d’alumnes de les escoles de Malgrat (unes 1200 persones) i una segona representació a la tarda per als pares i mares a quarts de 4.

Ho explica la mestre de Música de les Escoles Fonlladosa, Diana Sastre.

Tots els cantaires tenen entre 7 i 8 anys i participen en aquest acte organitzat per la Regidoria d’Educació i totes les escoles del poble. En concret hi prendran part alumnes de l’Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Marià Cubí i Soler, Col·legi Sant Pere Chanel, Escoles Fonlladosa i Escola Vedruna.

Aquesta activitat adreçada als infants que cursen segon de primària a les escoles del municipi té com a objectiu d’apropar la música als infants, gaudir d’una jornada musical compartida amb altres infants de centres diferents, fomentant el treball en equip i l’educació de valors. Les cantades escolars es van introduir l’any passat a Malgrat, però són ja un clàssic a Pineda on enguany han fet la 11a edició amb 1600 alumnes cantant Boig per Tu de Sau.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics