Els hotelers de Lloret volen unir la C-32 amb l’N-II per afavorir el turisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els hotelers de Lloret volen que la Nacional II es desdobli de Sils a Tordera i es connecti amb el tram que unirà la C-32 amb Lloret. El sector considera important el perllongament de l’autopista per poder acollir, no només els visitants provinents del sud, sinó també l’arribada dels turistes d’arreu d’Europa. També  lamenten que el Govern central fa poc més d’un any va aturar el projecte de desdoblament de la Nacional II des de Sils fins a Tordera, malgrat que el projecte ja ha complert tots els tràmits i està aprovat, fins i tot, per Medi Ambient.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics