Entitats malgratenques preparen la cinquena edició del MalgrART

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les activitats incloses dins aquest projecte de foment cultural donen el tret de sortida aquest divendres, amb el concert de la cantaora de flamenc Mayte Martín. L’actuació, que porta per nom Flamenco clásico, serà al pavelló germans Margall a partir de les 10 de la nit i les entrades són a la venda des de fa dies.

El regidor de cultura de l’ajuntament de Malgrat, Jordi Romero, ha destacat que la voluntat de la iniciativa és donar a les entitats la oportunitat de mostrar la seva feina amb un doble objectiu: que la gent en gaudeixi i alhora, que coneguin de més a prop les tasques que es realitzen des de les associacions.

És per això que la gran majoria d’activitats es duen a terme al carrer i  més concretament, en espais emblemàtics del municipi, com són els jardins de la vídua de Can Sala, les peixateries velles, o la plaça de l’església. El MalgrART d’aquest any es caracteritza per la gran varietat de talles i exhibicions que s’hi ofereixen: pintura, teatre, acrobàcia, dansa, percussió, sevillanes, i concerts corals. Romero explica que des de l’organització es procura satisfer l’interès de tota mena de públics, independentment de la seva edat, per tal d’arribar a tothom.

Com a novetat, la colla de Diables del municipi, els Ratpenats Infernals faran dissabte a partir de les 8 una plantada i una cercavila de bèsties.

Tot i tenir els actes centrats en el cap de setmana, el MalgrART s’allarga ben bé fins dijous, diada de Sant Jordi, en la qual hi haurà, a banda de les parades de roses i llibres, altres activitats culturals. Al llarg del matí el cavaller Sant Jordi passejarà pels carrers del poble, i a la tarda es faran els tallers: Pintem Sant Jordi i El llibre gegant, que es construeix a partir dels relats participants en el diversos jocs florals escolars del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics