Activitat política a Malgrat de Mar aquest cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

CiU de Malgrat presenta aquest dissabte la seva candidatura amb Neus Serra al capdavant. La presentació es farà a través d’una “audiència pública” per tal que els qui hi assisteixin tinguin la possibilitat de conèixer els membres de l’equip amb que la federació nacionalista concorrerà als comicis de maig. La voluntat és, segons expliquen, que tothom pugui pugui preguntar i intervenir..

El cap de setmana passat es van fer els actes de presentació de tres partits més.

Divendres va ser el torn del PSC, que va presentar públicament les persones que formen la llista, un mes després que els militants l’aprovessin. L’alcaldable per aquest partit és Joan Mercader.

Dissabte passat i sota el lema “A Malgrat també capgirem la història”, les CUP van donar a conèixer la seva aposta política, encapçalada per Paco Márquez després de la renúncia de Jofre Marès.

El mateix dia, l’ERC de Ramir Roger va presentar la llista electoral i el projecte de futur, que van explicar els primers membres de la llista.

Queda pendent de presentar-se el partit de nova creació Junts per Malgrat, fruit de l’escissió de diversos exmembres de la federació nacionalista de CiU, que van decidir abandonar el partit després de la disputa entre Neus Serra i Carme Ponsa per ocupar el primer lloc de la llista. Ponsa estarà doncs al capdavant d’aquest nou partit que donarà a conèixer la llista sencera el proper 25 d’abril.

Per últim, l’agrupació d’electors formada per membres del cercle local de Podemos, ja constituïda, ha començat a recollir signatures per presentar-se a les municipals. En necessiten 500 abans del 20 d’abril que és la data en què finalitza el termini de presentació de les candidatures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics