Els hospitals de Blanes i Calella reconeguts per promoure la dieta mediterrània

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els dos centres sanitaris de referència a la nostra zona, van rebre ahir dijous l’acreditació AMED, que es lliura als establiments que promouen la dieta mediterrània entre els seus comensals. El director regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Girona, Lluís Picart, va lliurar aquesta distinció als responsables d’aquests dos centres, gestionats per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.  L’acte va comptar amb la presència del director dels Serveis Territorials de Salut a Girona i gerent del CatSalut, Josep Trias; de la gerent de la Corporació de Salut Maresme i la Selva, Núria Constants; del director regional de l’Agència de Salut Pública de Catalunya a Girona, Lluís Picart, i de diversos representants de l’empresa de càtering SERHS que gestiona els menjadors laborals dels dos centres hospitalaris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics