Agustí creu que Esquerra està desesperada per aconseguir l’alcaldia de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A través del seu bloc contesta l’acusació de mentider que llençaven ahir els republicans entorn al cost de la nova caserna.

Segons el socialista, els republicans utilitzen el descrèdit i la manipulació per arribar al poder acusant al govern d’opac, mentider o d’obscur.

Diu l’alcalde que no és el mateix llegir una mateixa història en un diari de dretes que en un d’esquerres, i que una cosa semblant ha passat en el cas de la caserna.

Agustí es defensa recordant que, pròpiament  la construcció de la caserna, va costar poc menys de 400 mil €, i que l’obra comptava amb subvencions per un valor de 406 mil€. Per tant, les obres no havien de costar res a les arques municipals com havia assegurat l’alcalde la passada tardor a RP, a excepció de 30 mil€ obligatoris d’aportació local per accedir a les subvencions.

La Generalitat, però va retallar aquestes ajudes aprovades en 100 mil€, que va haver d’assumir el consistori gràcies a la venda d’un terreny. Aquesta rebaixa i tota la part facultativa i complements de l’obra com supervisió de l’arquitecte, la redacció del projecte, els visats, el mobiliari o l’equipament informàtic, també l’ha assumit el consistori per valor d’uns 80 mil€.

Sumat tot plegat donaria l’import global de 530 mil € que apareixia en l’informe d’intervenció de l’Ajuntament fet públic per ERC ahir.

D’aquests diners, la majoria serien aportats per altres administracions, i uns 200 mil € aportats de recursos propis de l’Ajuntament, per cobrir la baixa de les ajudes, els complements de l’obra i els treballs previs i la quantitat necessària per accedir a les ajudes.

Agustí, que demà serà el convidat del programa Assumptes Interns de RP,  assegura que els republicans no aclareixen ni ensenyen tota la documentació amb la intenció de manipular als palafollencs i intentar guanyar les eleccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics