URGENT

Agustí creu que no seria bo un alcalde molt definit sobre l’independentisme

Compartiu aquesta història

L’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, va ser divendres el convidat del programa Assumptes Interns per repassar l’últim mandat a la nostra vila. L’alcalde va assegurar que no està en contra de la independència, tot i que ell no la defensa i creu que seria un error. Precisament davant la situació actual d’estira i arronsa, Agustí creu que és millor per PLF un alcalde que no siguin molt definit entorn al procés. Per això considera que no és època d’un alcalde d’ERC o del PP al poble.

Durant l’entrevista Agustí va assegurar que ERC no va explicar tota la veritat entorn al costa de la caserna i, tot i  elogiar la candidatura republicana, va assegurar que estan molt nerviosos.

Va explicar que les obres que es fan últimament al poble  han trigat perque no es tenia el finançament i ha recordat que els últims anys han estat complicats a nivell econòmic. Ha posat l’exemple de la rotonda de St Lluís, que fa temps que està aprovada, però fins ara la Diputació no hi ha apostat decididament.

L’alcalde va explicar que la salut econòmica de l’Ajuntament és ara bona, i que s’ha reduït la despesa municipal i el deute del consistori.

Davant aquest canvi de tendència econòmica i de la demanda dels companys de partit, Agustí explica que va decidir tornar-se a presentar per 9a vegada a l’alcaldia. El socialista, però, va desvetllar que el PSC ja tenia a punt una llista amb Dolors Agüera com a alcaldable.

Sobre les eleccions explica que la candidatura del PSC és més de les persones que de les sigles. Agustí ha aprovat la gestió del govern en aquest mandat amb un 7 de nota, i a l’oposició els ha donat un 6. L’alcalde assegura sentir-se satisfet de mantenir la política de pactes per compartir govern amb altres forces.

Agustí va minimitzar el cost de les piràmides de l’entrada de PLF i va recordar que es fan a poc a poc i amb plans ocupacionals subvencionats. Va recordar que milloren la seguretat i també la fesomia de l’entrada del poble.

Sobre la processó dels legionaris, l’alcalde dubte que l’activitat hagués deixat 200 mil€ a PLF com assegura el PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics