Blanes convoca una nova edició del concurs de cartells per anunciar els focs

Cartell guanyador de lany passat, de Clara Ruiz
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El premi per al cartell que resulti guanyador de la quarta edició del concurs és de 750€ en metàl·lic i, és clar, ser la imatge de la ciutat selvatana durant els dies que se celebri el concurs internacional de focs d’artifici, en el marc de la festa major de Santa Anna.

Aquells que vulguin presentar-se al concurs tenen plena llibertat per escollir la temàtica del seu treball, tot i que es demana que el tema de l’obra sigui representatiu i relacionat amb els focs d’artifici, així com també es valorarà que tingui una finalitat divulgadora de l’esdeveniment.

Cartell guanyador de lany passat, de Clara Ruiz
Cartell guanyador de lany passat, de Clara Ruiz

El termini per presentar originals es tancarà el proper dimecres 6 de maig i, tal i com es recull a les bases del concurs, tots els treballs han d’incloure la següent llegenda: “45è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava – Festa Major de Blanes 2015”. Els treballs s’han d’entregar  a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes, situada a la planta baixa de l’edifici consistorial. L’horari és de dilluns a divendres de 8 a 15 h, i els dissabtes de 9’30 a 13’30 h.

La proclamació del veredicte i lliurament es farà el divendres 15 de maig a les 7 de la tarda a la Casa Saladrigas i, a diferència de les tres anteriors edicions, l’exposició tant del cartell guanyador com dels que hagin concorregut s’allotjarà a la Sala Municipal García-Tornel del 22 de juliol al 2 d’agost.

Els espectacles pirotècnics de la festa major de Blanes es podran veure des del 23 de juliol fins el 26, és a dir: de dijous a diumenge, igual que es va fer en l’anterior edició del 2014.

L’any passat es van presentar un total de 15 treballs, cinc dels quals eren de ciutadans i ciutadanes de la pròpia ciutat organitzadora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics