Trio d’asos a Blanes per Sant Jordi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tres de les veus més potents de l’escena catalana faran una lectura dramatitzada de textos de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli al Teatre de Blanes el dijous 23 d’abril a les 9 de la nit. En motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes ha decidit oferir enguany una proposta de qualitat, molt diferent al què sol ser habitual arreu en motiu d’aquesta festa marcadament literària. Es tracta de l’obra Barcelona / Roda de Ter, subtitulada Crònica d’una amistat de Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli, que s’oferirà a la sala de Blanes del Teatre de la Costa Brava Sud el mateix 23 d’abril a les 9 de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics