Calella s’omplirà de roses i llibres i farà un reconeixement pòstum a Jordi Amat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Calella s’omplirà de roses i llibres i farà un reconeixement pòstum a l’historiador calellenc

Serà, com no pot ser d’altra manera demà dimecres 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, quan Calella s’omplirà de roses i llibres per commemorar la festivitat. Durant tot el dia, a la plaça de l’Església s’ubicaran les diverses parades de llibres i roses, de les entitats de la ciutat. I les vuit del vespre, a l’Espai Mercat (sala polivalent del Mercat Municipal), Calella nomenarà fill predilecte de la ciutat a l’historiador Jordi Amat, segons es va acordar, per unanimitat, al Ple municipal de la ciutat, el passat 9 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics