Malgrat de Mar prepara un carnaval de primavera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La idea, impulsada des de Malgrat Turisme, és captar l’atenció de turistes abans que comenci la temporada forta, és a dir, l’estiu. En vistes de l’èxit d’altres celebracions d’aquestes característiques, com és el cas de la rua Carroussel Costa Brava de Palafrugell, que enguany celebra la seva 53ª edició, s’ha decidit fer-ne una a la població veïna, amb el guiatge i l’assessorament de l’organització d’aquesta gran rua, que aplega unes 20.000 persones que surten al carrer per contemplar les disfresses de les comparses participants.

Segons ha explicat la gerent de Malgrat Turisme, Ester Gil, aquesta nova activitat té la voluntat de dinamitzar el comerç i el turisme a la població malgratenca. La rua està prevista pel dia 6 de juny, amb sortida de l’avinguda Colom a les 5 de la tarda. Totes les colles participants rebran una gratificació econòmica de 500 euros, en el cas de les colles amb un mínim de 20 persones que s’acompanyin d’una carrossa, i de 250 euros les comparses, formades per un mínim de 15 persones).

El termini d’inscripció acaba el proper 15 de maig. Per intentar garantir l’èxit de la iniciativa, Malgrat Turisme s’ha recolzat en la rua que s’organitza a Palafrugell, on es farà difusió del nou carnaval de primavera de Malgrat entre les colles participants, per aconseguir que hi col·laborin el màxim de persones.

Un últim al·licient d’aquesta activitat és que es lliurarà també un premi únic per cadascuna de les dues categories: d’una banda, les colles amb carrossa optaran al premi gros, de  2.000 euros  i les comparses podran endur-se 500 euros, a més a més de l’ajuda que es donarà a tots els que siguin acceptats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics